Nog voor de temperatuur in het Neteland ongeziene pieken bereikte werden er al plannen gesmeed voor het eerste Beach Café in Herentals.


Meer dan een ton wit zand, een lange waslijst van DJ’s, een creatieve designer en een aantal cafébazen  waren er nodig om een zomers party-idee vorm te geven.

Café 't Kroegske, Den Brigand, Club Human, 10R20, Den Druyts en Den Beiaard schaarden zich meteen achter het idee en organiseren op zondag 12 juni het allereerste Beach Café.

Met een heus strandje voor de deur van de deelnemende cafés moet het alvast lukken om de typische zomerse Beach sfeer te realiseren.

Polle van ’t Kroegske en mede-initiatiefnemer Stefan Verraedt zakten afgelopen maandagavond af naar de Nnieuws-ThalsFM studio om piekfijn uit te leggen welke  DJ’ s er zondag 12 juni zoal op de affiche staan van het Beach Café.

Weer of geen weer zeggen Bart, Polle, Noël & Stefan wij gaan er gewoon een leuk zomerfeestje van maken in het centrum van Herentals.

Alle deelnemende kroegen aan het Beach Café liggen trouwens op wandelafstand van mekaar. Het feit dat je op  zondag 12 juni bijna zeker tegen het Burn, energy drink, promo-team aanloopt maken van deze allereertse Beach Café hoogstwaarschijnlijk een partynight to remember. De dag nadien, Pinkstermaandag, kunnen de meeste party-beesten gewoon lekker lang uitslapen.

zondag 12 juni Beach Café
centrum Herentals
20u